top of page

OVER ONS BEDRIJF

Wie wij zijn

Wij hebben Winetastings opgericht met het idee om onze beste familierecepten op de voorgrond te plaatsen van de plaatselijke voedingstrends in Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in het gebruiken van verse ingrediënten van de boerderij en traditionele technieken voor het creëren van versbereide gerechten, die tegelijkertijd heerlijk maar ook gezond zijn.

Wij kunnen als privé chefs ingehuurd worden voor de catering van familiemaaltijden en intieme evenementen. Wij bundelen onze krachten om fantastische gerechten samen te stellen voor medium tot grote privé en zakelijke evenementen. Bel ons vandaag nog en zie wat wij voor je kunnen betekenen.

ONS TEAM

Wij zijn dol op koken.

Wij werven gepassioneerde experts en professionele chefs met een verscheidenheid aan culinaire achtergronden. Van koken tot bakken, ons team van 10 deskundigen is bijzonder toegewijd om jou heerlijke gerechten te kunnen voorschotelen. Kom meer te weten over ons toegewijd personeel en aarzel niet om ons te contacteren indien je vragen hebt over bepaalde producten of diensten.

Smiling Man with Glasses

M. DE JONG

Algemeen directeur

M. de Jong is van vitaal belang voor Winetastings sinds 2000 en leeft voor het plezieren van de smaakpapillen van onze klanten. M. de Jong is 's ochtends vroeg als eerste aanwezig en bereidt de ingrediënten voor en om eerlijk te zijn - we zouden verloren zijn zonder M. de Jong!

Neem contact op
Happy Young Man

R. DE WIT

Oprichter

R. de Wit is al vanaf het begin onderdeel van Winetastings en werd verkozen tot één van de beste in de culinaire branche. Het staat buiten kijf dat Winetastings niet hetzelfde zou zijn zonder R. de Wit.

Neem contact op
Smiling Young Woman

R. VERVLIET

Chef-kok

R. Vervliet zorgt voor een vlotte functionering van ons bedrijf door het overzien van onze dagelijkse werkzaamheden, inclusief het beheren van onze evenementen. R. Vervliet is zo iemand die een ongelofelijk moeilijke functie zoals Chef-kok eenvoudig doet lijken.

Neem contact op
bottom of page