top of page
DSC01905.JPG

HUISKAMERPROEVERIJEN IN LEIDEN

Een wijnproeverij bij mij thuis in de woonkamer. In een gezellige ambiance proeft u samen met andere wijnliefhebbers een selectie mooie wijnen. Het zijn altijd thema-avonden waarbij een druif, land of gebied centraal staat. Er worden standaard 12 wijnen geschonken waarbij steeds twee wijnen tegelijkertijd met elkaar worden vergeleken. Voorafgaand aan de proeverij is er een speciale aroma reuktest. Zo leert u de wijnaroma's kennen. Halverwege de avond wordt er een leuke wijnquiz gegeven waarbij uw algemene kennis over wijn opdoet. De voor de proefavond geselecteerde wijnaanbieding maken de leerzame, maar vooral gezellige wijnproeverij compleet! Minimale deelname 8 personen

HUISKAMERPROEVERIJ BIJ U THUIS

U wilt graag thuis een wijnproeverij organiseren voor uw vrienden, kennissen, familie, e.d. Winetastings komt dan naar u toe! Wij verzorgen voor u de wijnen, glazen, proefformulieren, en alles wat bij de proeverij hoort. Het enige wat u moet regelen is voldoende stokbrood en water. U proeft 12 verschillende wijnen. Voorafgaand aan de proeverij is er een speciale aroma reuktest. Zo leert u de wijngeuren herkennen. Halverwege de avond wordt er een leuke wijnquiz gegeven waarbij u algemene kennis over wijn opdoet. De voor de proefavond geselecteerde wijnaanbieding maken de leerzame, maar vooral gezellige wijnproeverij compleet! Minimum aantal 10 personen. Maximaal 18 personen.

IMG-20171006-WA0025.jpg
IMG-20220901-WA0002.jpg

INLOOPPROEVERIJ OP LOCATIE

Deze worden gegeven voor grote groepen (20-50 personen). U stelt voldoende ruimte beschikbaar voor een aantal tafels waar 20-30 wijnen op kunnen staan. Deelnemers kunnen aan de hand van een proeflijst zelf bepalen welke wijnen ze willen proeven. Daarnaast kunt u deelnemen aan een leuke wijnquiz. Winetastings verzorgt de wijnen, glazen, proeflijsten. Het enige wat u zelf moet regelen is voldoende stokbrood en water. Daarnaast zou het prettig zijn als er een flinke koelkast aanwezig is om met name de witte en zoete wijnen vooraf koel te houden.

PRIJSOPGAVE AANVRAGEN

Dit is de paragraaf voor het gedeelte over prijsaanvragen. Moedig potentiële klanten aan om hun informatie te verstrekken om in ruil daarvoor een offerte voor de cateringdiensten te krijgen.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page